Info

Sportlovsläger i Trysil 12-17 februari 2023

Vi anordnar ett kristet ungdomsläger tillsamman med kyrkorna från Mariestad, Mölltorp, Karlsborg och Lugnås ett skidläger. Vi åker till Mölltorps lägergård i Landsjoåsen som ligger ca 20 minuter från Trysilfjället och vi åker dit i bilar. På lägergården sover vi på madrasser (som finns på plats) på golvet, killar för sig och tjejer för sig

Om lägret:

En vanlig dag på lägret startar med väckning vid kl 7:00, därpå frukost och sen en kort morgonsamling innan vi drar till backen vid kl 8:30 Sedan åker vi skidor och bräda (med hjälm som är obligatoriskt på lägret) för hela slanten till 15:30 då vi åker hemåt i bilarna igen. Under dagen käkar vi egen smarrig matsäck som var och en gjort i ordning på morgonen. När vi kommer hem väntar dusch och middag. Framåt kvällen blir det lite sköna samlingar och aktiviteter av olika slag med både ledare, kompisar och Gud. Dagen avslutas med lite kvällsmacka.

Tider och för vem?

Söndagen den 12 februari ses ni från Karlsborg/Mölltorp en tid som ni får reda på av Daniel och Viktor.

Och vi som bor i Mariestadstrakten ses 8:45 i Pingstkyrkan för lite snabbt upprop och sen packa in oss i bilar för att sedan möta upp Mölltorpsgänget strax utanför stan vid 9:30.

Lägret riktar sig främst till dig som går mellan 6:an och 3:an på gymnasiet.

Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller med anmälan!

Vad kostar det?

Priset för lägret är 3100:- och i det ingår resa, boende, mat och liftkort.
Ev. Skidhyra ingår inte i priset ovan, läs nedan för mer info.

Ev. skidhyra?

I år kommer vi hyra skidor direkt vid liftarna. Vi ledare hjälper självklart till med detta på plats och inga deltagare behöver själva dra i detta. Du bokar din skidhyra till oss som läger, sedan bokar vi alla skidor i en klump till Skistar.

För att veta vad skidhyran kommer kosta kan du gå in på Skistars egna hemsida nedan, på dessa priser kommer vi få 15% rabatt. https://www.skistar.com/sv/boka-online/Rental?r=5&p=20230213&du=5 (Länken ska fixa så det blir förifyllt för Trysil, från måndag 18 februari och fyra dagar framöver men dubbelkola så du får rätt priser)

Notera att du BARA behöver gå in på skistars hemsida för att kolla vad det kommer kosta. Den ENDA anmälan om skidhyra du gör är alltså på lägrets hemsida.

Väl på plats i Trysil betalar varje deltagare sin egen skidhyra enligt vår bokning direkt till Skistar/Trysil. På så vis får man rabatten och vi ledare slipper ta många timmar och stämma av så alla har betalt in rätt summa. Om någon deltagare inte skulle ha bankkort som funkar i Norge hjälper såklart vi ledare till och löser det på lämpligt sätt.

Hur anmäler jag mig och betalar?

  1. Du klickar på anmälan (längst ned på denna sida) och fyller i formuläret.
  2. Du betalar in 3100:- senast 31 januari till  BG 5836-8713 (Mölltorps frikyrkoförsamling) märk betalningen med “Trysil, Förnamn, efternamn”
  3. Du anmäler ev. skidhyra till oss som läger på denna hemsida.

Det kan finnas möjlighet att ansöka om ett bidrag och på så vis få en del av lägeravgiften sponsrad. Detta gäller dig som annars inte skulle ha ekonomisk möjlighet att följa med. Vill du ansöka så kontakta david@mariestadpingst.se så får du mer information om detta.

Anmäl dig här